Mobilne hišice v Turističnem naselju Zaton pri Zadru

[Best_Wordpress_Gallery id=”4″ gal_title=”Mobilne hišice v Turističnem naselju Zaton”]

REZERVIRAJ ZDAJ

Meridian Sun nudi najem mobilnih hišic v Turističnem naselju Zaton pri Zadru na Hrvaškem. Turistično naselje Zaton se nahaja blizu mesta Nin v Severni Dalmaciji pri Zadru na Hrvaškem.

Turistično naselje Zaton pri Zadru na Hrvaškem je poznano po dolgi prodnati plaži in borovem gozdu. Turistično naselje Zaton je idelano za družinske počitnice saj mali otroci nujno potrebujejo naravno senco borovega gozda. Plaža v Turističnem naselju Zaton je poznana majhnem poglaljanju morja, kar je idelano za družine z malimi otroci.

Mobilne hišice v Turističnem naselju Zaton

Mobilne hiške v Turističnem naselju Zaton pri Zadru se nahajajo v borovem gozdičku med 150 in 300 metrov od prodnate plaže in zunanjih bazenov. Vse mobilne hiške v Turističnem naselju Zaton pri Zadru so opremljene s klimatsko napravo, dostopom do interneta, hladilnikom z zamrzovalnikom in mikrovalovno pečico ter aparatom za kuhanje kave, satelitsko televizijo, brisačami in posteljnino ter sušilcem za lase.

Premium mobilna hišica za 6 do 7 oseb

Premium mobilna hišica za 6 do 7 oseb ima 34,40 m2 pokrite površine in teraso površine 25,80 m2. Premium mobilna hišica obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter tremi spalnicami, dvema kopalnicama s tušem in WC-jem, teraso.

Premium mobilna hišica v Turističnem naselju Zaton je opremljen s spalnico s francosko posteljo s kopalnico v kateri je tuš kabima in WC, ločeno kopalnico s tušem in WC-jem, dve splanici s po dvema posteljama, dodatnim ležiščem v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano sedmih oseb, satelitsko TV, hladilnikom z zamrzovalnikom, mikrovalovno pečico in aparatom za kuhanje kave v kuhinji, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.

Mobilna hišica Sunroller Dalmacija za 5 do 6 oseb

Mobilna hišica Sunroller Dalmacija za 5 do 6 oseb ima 30,80 m2 pokrite površine in teraso površine 10 m2. Mobilna hišica Sunroller Dalmacija obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dvema spalnicama, dvema kopalnicama s tušem in WC-jem, teraso.

Mobilna hišica Sunroller Dalmacija v Turističnem naselju Zaton je opremljen s spalnico s francosko posteljo s kopalnico v kateri je tuš kabima in WC, ločeno kopalnico s tušem in WC-jem, spalnico s tremi ležišči (pograd), dodatnim ležiščem v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano šestih oseb, satelitsko TV, hladilnikom z zamrzovalnikom, mikrovalovno pečico in aparatom za kuhanje kave v kuhinji, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.

Mobilna hišica Sunroller Living za 4 do 6 oseb

Mobilna hišica Sunroller Living za 4 do 6 oseb ima 30 m2 pokrite površine in teraso površine 10 m2. Mobilna hišica Sunroller Living obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dvema spalnicama, dvema kopalnicama s tušem in WC-jem, teraso.

Mobilna hišica Sunroller Living v Turističnem naselju Zaton je opremljen s spalnico s francosko posteljo s kopalnico v kateri je tuš kabima in WC, ločeno kopalnico s tušem in WC-jem, spalnico z dvema ležiščema, dvema dodatnima ležiščema v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano šestih oseb, satelitsko TV, hladilnikom z zamrzovalnikom, mikrovalovno pečico in aparatom za kuhanje kave v kuhinji, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.

Mobilna hišica Shelbox Tavolara za 4 do 6 oseb

Mobilna hišica Shelbox Tavolara za 4 do 6 oseb ima 32 m2 pokrite površine in teraso površine 10 m2. Mobilna hišica Shelbox Tavolara obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dvema spalnicama, dvema kopalnicama s tušem in WC-jem, teraso.

Mobilna hišica Shelbox Tavolara v Turističnem naselju Zaton je opremljen s spalnico s francosko posteljo s kopalnico v kateri je tuš kabima in WC, ločeno kopalnico s tušem in WC-jem, spalnico z dvema ležiščema, dvema dodatnima ležiščema v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano šestih oseb, satelitsko TV, hladilnikom z zamrzovalnikom, mikrovalovno pečico in aparatom za kuhanje kave v kuhinji, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.