Falkensteiner apartmaji Petrčane

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”Falkensteiner apartmaji Petrčane pri Zadru”]

REZERVIRAJ ZDAJ

Meridian Sun nudi najem Falkensteiner apartmajev Petrčane v Turističnem naselju Punta Skala pri Zadru na Hrvaškem. Turistično naselje Punta Skala se nahaja v bližini Zadra v Severni Dalmaciji na Hrvaškem.

Turistično naselje Punta Skala na Hrvaškem je poznano po skalnati in peščeni plaži ter bližini mesta Zadar. Turistično naselje Punta Skala je novo naselje primerno tudi za družinske počitnice.

Falkensteiner apartmaji Petrčane

Falkensteiner apartmaji Petrčane v Turističnem naselju Punta Skala pri Zadru se nahajajo v bližini betonirane sklanate in peščene plaže in zunanjega bazena. Vsi Falkensteiner apartmaji Petrčane v Turističnem naselju Punta Skala pri Zadru so opremljeni s klimatsko napravo, hladilnikom z zamrzovalnikom in aparatom za kuhanje kave, sefom in satelitsko televizijo.

Apartma Tip B

Apartma Tip B za 2 do 4 osebe ima 45 m2 pokrite površine in teraso ali balkon. Falkensteiner apartma Tip B obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico, kopalnico s tušem in WC-jem, teraso ali balkon. Apartma Tip B se nahaja v pritličju ali v 1. nadstropju.

Apartma Tip B je opremljen s spalnico z zakonsko posteljo ali dvema posteljama, dvema dodatnima ležiščema v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano štirih oseb, sefom, satelitsko TV, hladilnikom z zamrzovalnikom in aparatom za kuhanje kave v kuhinji.

Apartma Tip C

Apartma Tip C za 4 osebe ima 55 m2 pokrite površine in teraso ali balkon. Falkensteiner apartma Tip C obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico, enoposteljno sobo, kopalnico s tušem in WC-jem, teraso ali balkon. Apartma Tip C se nahaja v pritličju ali v 1. nadstropju.

Apartma Tip C je opremljen s spalnico z zakonsko posteljo ali dvema posteljama, otroško soba z enim ležiščem, dodatno ležišče za otroka v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano štirih oseb, sefom, satelitsko TV, hladilnikom z zamrzovalnikom in aparatom za kuhanje kave v kuhinji.

Apartma Tip D

Apartma Tip D za 5 oseb ima 65 m2 pokrite površine in teraso ali balkon. Falkensteiner apartma Tip D obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico, enoposteljno sobo, kopalnico s tušem in WC-jem, teraso ali balkon. Apartma Tip D se nahaja v pritličju ali v 1. nadstropju.

Apartma Tip D je opremljen s spalnico z zakonsko posteljo ali dvema posteljama, spalnico eno posteljo, dvema dodatnima ležiščema v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano petih oseb, satelitsko TV, hladilnikom z zamrzovalnikom in aparatom za kuhanje kave v kuhinji.