Apartmaji v Turističnem naselju Zaton pri Zadru

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Apartmaji v Turističnem naselju Zaton”]

REZERVIRAJ ZDAJ

Meridian Sun nudi najem apartmajev v Turističnem naselju Zaton pri Zadru na Hrvaškem. Turistično naselje Zaton se nahaja blizu mesta Nin v Severni Dalmaciji pri Zadru na Hrvaškem.

Turistično naselje Zaton pri Zadru na Hrvaškem je poznano po dolgi prodnati plaži in borovem gozdu. Turistično naselje Zaton je idelano za družinske počitnice saj mali otroci nujno potrebujejo naravno senco borovega gozda. Plaža v Turističnem naselju Zaton je poznana majhnem poglaljanju morja, kar je idelano za družine z malimi otroci.

Obnovljeni apartmaji s 4* v Turističnem naselju Zaton

Apartmaji v Turističnem naselju Zaton pri Zadru se nahajajo v borovem gozdičku med 100 in 200 metrov od prodnate plaže in zunanjih bazenov. Vsi obnovljeni apartmaji v Turističnem naselju Zaton pri Zadru so opremljeni s klimatsko napravo, dostopom do interneta, novim pohištvom in novimi kuhinjskimi aparati, sefom, hladilnikom z zamrzovalnikom ter aparatom za kuhanje kave, satelitsko TV in telefonom, brisačami in posteljnino ter sušilvcem za lase.

Studio apartma za 2 osebi

Studio apartma za 2 osebi v Turističnem naselju Zaton
Studio apartma za 2 osebi v Turističnem naselju Zaton

Studio apartma za 2 osebi ima 25 m2 površine in obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter spalnico, kopalnico s tušem in WC-jem, teraso. Studio apartma se nahaja v pritličju.

Studio apartma v Turističnem naselju Zaton je opremljen s spalnico za dve odrasli osebi, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano dveh oseb, satelitsko TV in telefonom ter dostopom do interneta, s sefom, hladilnikom z zamrzovalnikom, mikrovalovno pečico in aparatom za kuhanje kave v kuhinji, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.

 

 Apartma za 2 do 4 osebe

Apartma za 2 do 4 osebe v Turističnem naselju Zaton
Apartma za 2 do 4 osebe v Turističnem naselju Zaton

Apartma za 2 do 4 osebe z eno spalnico ima 36 m2 površine in obsega spalnico z zakonsko posteljo ali dvema posteljama, dve ležišči v dnevnem prostoru s kuhinjo in jedilnico, kopalnico s tušem in WC-jem, teraso. Apartma za 2 do 4 osebe z eno splanico se nahaja v pritličju.

Apartma za 2 do 4 osebe v Turističnem naselju Zaton je opremljen s spalnico za dve odrasli osebi, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano štirih oseb, satelitsko TV in telefonom ter dostopom do interneta, s sefom, hladilnikom z zamrzovalnikom, mikrovalovno pečico in aparatom za kuhanje kave v kuhinji, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.

 

Apartma za 4 do 5 oseb

Apartma za 4 do 5 oseb v Turističnem naselju Zaton
Apartma za 4 do 5 oseb v Turističnem naselju Zaton

Apartma za 4 do 5 oseb z dvema spalnicama ima 48 m2 površine in obsega spalnico z zakonsko posteljo ali dvema posteljama, spalnico z dvema posteljama, eno ležišče v dnevnem prostoru s kuhinjo in jedilnico, kopalnico s tušem in WC-jem, teraso ali balkon. Apartma za 4 do 5 oseb z dvema splanicama se nahaja v pritličju ali v 1. nadstropju.

Apartma za 4 do 5 oseb v Turističnem naselju Zaton je opremljen z dvema spalnicama za dve odrasli osebi, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano petih oseb, satelitsko TV in telefonom ter dostopom do interneta, s sefom, hladilnikom z zamrzovalnikom, mikrovalovno pečico in aparatom za kuhanje kave v kuhinji, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.

 

Duplex apartma za 4 do 6 oseb

Apartma za 4 do 6 oseb v Turističnem naselju Zaton
Apartma za 4 do 6 oseb v Turističnem naselju Zaton
Apartma za 4 do 6 oseb v Turističnem naselju Zaton
Apartma za 4 do 6 oseb v Turističnem naselju Zaton

Duplex apartma za 4 do 6 oseb z dvema spalnicama ima 58 m2 površine in obsega spalnico z zakonsko posteljo ali dvema posteljama, spalnico z dvema posteljama, dve ležišči v dnevnem prostoru s kuhinjo in jedilnico, dve kopalnici s tušem in WC-jem, terasa ali balkon. Duplex apartma za 4 do 6 oseb z dvema splanicama se nahaja v pritličju ali 1. nadstropju.

Duplex apartma za 4 do 6 oseb v Turističnem naselju Zaton je opremljen z dvema spalnicama za dve odrasli osebi, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano šestih oseb, satelitsko TV in telefonom ter dostopom do interneta, s sefom, hladilnikom z zamrzovalnikom, mikrovalovno pečico in aparatom za kuhanje kave v kuhinji, brisačami in posteljnino. V vsaki kopalnicah je sušilec za lase.

 

Neobnovljeni apartmaji s 3* v Turističnem naselju Zaton

Neobnovljeni apartmaji v Turističnem naselju Zaton se nahajajo v borovem gozdičku v bližini prodnate plaže in zunanjih bazenov ter bazena za neplavalce. Vsi neobnovljeni apartmaji v Turističnem naselju Zaton pri Zadru so opremljeni ssatelitsko TV in telefonom, sefom, hladilnikom z zamrzovalnikom, posteljnino in brisačami ter sušilcem za lase.

Studio apartma za 3 osebe

Neobnovljen studio apartma za 3 osebe v Turističnem naselju Zaton
Neobnovljen studio apartma za 3 osebe v Turističnem naselju Zaton

Neobnovljen studio apartma za 2 do 3 osebe v Turističnem naselju Zaton pri Zadru ima 20 m2 površine in obsega dnevni prostor s tremi ležišči ter kuhinjo in jedilnico, kopalnico s tušem in WC-jem, teraso. Neobnovljen studio apartma za 2 do 3 osebe se nahaja v pritličju.

Neobnovljen studio apartma za 2 do 3 osebe je opremljen s tremi ležišči v dnevnem prostoru, s kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano 3 oseb, satelitsko TV in telefonom, s sefom, s hladilnikom z zamrzovalnikom v kuhinji in aparatom za kuhanje kave, brisačami in posteljnino. v kopalnici je sušilec za lase.

 

Apartma za 2 do 4 osebe

Neobnovljen apartma za 2 do 4 osebe v Turističnem naselju Zaton
Neobnovljen apartma za 2 do 4 osebe v Turističnem naselju Zaton

Neobnovljen apartma za 2 do 4 osebe v Turističnem naselju Zaton pri Zadru ima 29 m2 površine in obsega spalnico z zakonsko posteljo ali dvema posteljama, dnevni prostor z dvema ležiščema ter kuhinjo in jedilnico, kopalnico s tušem in WC-jem, teraso  ali balkon. Neobnovljen apartma za 2 do 4 osebe se nahaja v pritličju ali 1. nadrstropju.

Neobnovljen apartma za 2 do 4 osebe je opremljen s spalnico za dve odrasli soebi, dve ležišči v dnevnem prostoru, s kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano 4 oseb, satelitsko TV in telefonom, s sefom, s hladilnikom z zamrzovalnikom v kuhinji in aparatom za kuhanje kave, brisačami in posteljnino. v kopalnici je sušilec za lase.

 

Apartma za 4 do 5 oseb

Neobnovljen apartma za 4 do 5 oseb v Turističnem naselju Zaton
Neobnovljen apartma za 4 do 5 oseb v Turističnem naselju Zaton

Neobnovljen apartma za 4 do 5 oseb v Turističnem naselju Zaton pri Zadru ima 29 m2 površine in obsega spalnico z zakonsko posteljo ali dvema posteljama, spalnico z dvema posteljama, dnevni prostor z enim ležiščem ter kuhinjo in jedilnico, kopalnico s tušem in WC-jem, teraso  ali balkon. Neobnovljen apartma za 4 do 5 oseb se nahaja v pritličju ali 1. nadrstropju.

Neobnovljen apartma za 4 do 5 oseb je opremljen z dvema spalnicama in enim ležiščem v dnevnem prostoru, s kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano 5 oseb, satelitsko TV in telefonom, s sefom, s hladilnikom z zamrzovalnikom v kuhinji in aparatom za kuhanje kave, brisačami in posteljnino. v kopalnici je sušilec za lase.