Mobilne hišice v Kampu Imperial v Vodicah

Meridian Sun nudi najem mobilnih hišic v Kampu Imperial v Vodicah na Hrvaškem. Kamp Imperial v Vodicah se nahaja ob Hotelu Imperial in blizu centra mesta Vodice v Severni Dalmaciji na Hrvaškem.

Kamp Imperial v Vodicah na Hrvaškem se nahaja v oljčnem nasadu in blizu prodnate plaže. V bližini mobilnih hišic v Kampu Imperial je tudi zunanji bazen ter Hotel Imperial z notranjim bazenom in penzionsko ponudbo (zajtrk ali polpenzion). Prodnata plaža pri Kampu Imperial je primerna za družine z malimi otroci.

Mobilne hišice v Kampu Imperial v Vodicah

Mobilne hiške v Kampu Imperial v Vodicah se nahajajo v nasadu oljk med 50 in 150 metri od prodnate plaže in zunanjega bazena. Vse mobilne hiške v Kampu Imperial v Vodicah so opremljene s klimatsko napravo, hladilnikom z zamrzovalnikom, satelitsko televizijo in posteljnino ter sušilcem za lase.

Mobilna hišica za 4 do 6 oseb

Mobilna hišica za 4 do 6 oseb ima 24 m2 pokrite površine in teraso površine okoli 10 m2. Mobilna hišica obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dvema spalnicama, eno kopalnicamo s tušem in WC-jem, teraso.

Mobilna hišica v Kampu Imperial je opremljen s spalnico s francosko posteljo, spalnico z dvema posteljama, kopalnico s tušem in WC-jem, dvema dodatnima ležiščema v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano šestih oseb, satelitsko TV, hladilnikom z zamrzovalnikom in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.