Apartmaji Ville Matilde v Vodicah na Hrvaškem

Meridian Sun nudi najem apartmajev v Turističnem naselju Ville Matilde v Vodicah na Hrvaškem. Turistično naselje Ville Matilde se nahaja blizu centra mesta Vodice v Severni Dalmaciji pri Zadru na Hrvaškem.

Turistično naselje Ville Matilde v Vodicah na Hrvaškem je poznano po zunanjih bazenih le za goste v turističnem naseljue, bližini prodnate plaže in centra mesta Vodice. Turistično naselje Ville Matilde je idelano za družinske počitnice saj mali otroci nujno potrebujejo naravno senco borovega gozda s katerim so obkroženi apartmaji. Plaža ob Turističnem naselju Ville Matilde je le 30 do 50 metrov oddaljena od zunanih bazenov v naselju, kar je idelano za družine z malimi otroci.

Apartmaji v Turističnem naselju Ville Matilde

Apartmaji v Turističnem naselju Ville Matilde v Vodicah se nahajajo v borovem gozdičku okoli 100 metrov od prodnate plaže in le okoli 50 metrov od zunanjih bazenov namnjenih gostom v turističnem naselju. Vsi apartmaji v Turističnem naselju Ville Matilde v Vodicah so opremljeni s klimatsko napravo, hladilnikom z zamrzovalnikom v kuhinji, satelitsko televizijo in telefonom ter posteljnino in sušilcem za lase.

Apartma za 2 do 4 osebe

Apartma za 2 do 4 osebe ima 36 m2 površine in balkon. Apartma za 2 do 4 osebe obsega spalnico, dnevnim prostorom s kuhinjo in jedilnico ter dvema dodatnima ležiščema, kopalnico s tušem in WC-jem, balkon. Apartma za 2 do 4 osebe se nahaja v 1. nadstropju.

Apartma za 2 do 4 osebe v Turističnem naselju Ville Matilde je opremljen s spalnico s zakonsko posteljo ali dvema posteljama, kopalnico s tušem in WC-jem, dvema dodatnima ležiščem v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano štirih oseb, satelitsko TV, telefonom, hladilnikom z zamrzovalnikom in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.

Apartma za 4 do 6 oseb

Apartma za 4 do 6 oseb ima 72 m2 površine in terasa površine 26 m2. Apartma za 4 do 6 oseb obsega dve spalnici, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dvema dodatnima ležiščema, kopalnico s tušem in WC-jem, veliko teraso.

Apartma za 4 do 6 oseb v Turističnem naselju Ville Matilde je opremljen s spalnico s zakonsko posteljo ali dvema posteljama, spalnico z dvema posteljama, kopalnico s tušem in WC-jem, dvema dodatnima ležiščem v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano štirih oseb, satelitsko TV, telefonom, hladilnikom z zamrzovalnikom in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.