Mobilne hišice v Turističnem naselju Solaris pri Šibeniku

Meridian Sun nudi najem mobilnih hišic v Turističnem naselju Solaris pri Šibeniku na Hrvaškem. Turistično naselje Solaris se nahaja blizu Šibenika v Severni Dalmaciji na Hrvaškem.

Turistično naselje Solaris pri Šibeniku na Hrvaškem je poznano po dolgi prodnati in peščeni plaži in borovem gozdu, ki obkroža mobilne hišice, apartmaje in hotele. Turistično naselje Solaris je idelano za družinske počitnice saj mali otroci nujno potrebujejo naravno senco borovega gozda. Prodnata in peščena plaža v Turističnem naselju Solaris je prilagojena bivanju družin z malimi otroci.

Mobilne hišice v Turističnem naselju Solaris

Mobilne hiške v Turističnem naselju Solaris pri Šibeniku se nahajajo v borovem gozdičku med 50 in 150 metri od prodnate in peščene plaže ter zunanjih bazenov. Vse mobilne hiške v Turističnem naselju Solaris pri Šibeniku so opremljene s klimatsko napravo, hladilnikom z zamrzovalnikom, satelitsko televizijo, brisačami in posteljnino ter sušilcem za lase.

Mobilna hišica za 4 do 6 oseb

Mobilna hišica za 4 do 6 oseb ima 32 m2 pokrite površine in teraso površine približno 12 m2. Mobilna hišica obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dvema spalnicama, dvema kopalnicama s tušem in WC-jem, teraso.

Mobilna hišica v Turističnem naselju Solaris je opremljena s spalnico s francosko posteljo s kopalnico v kateri je tuš kabima in WC, ločeno kopalnico s tušem in WC-jem, splanico z dvema posteljama, dodatnima dvema ležiščema v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano šestih oseb, satelitsko TV, hladilnikom z zamrzovalnikom, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase. Brisače se menjajo 3x tedensko, posteljnina se menja 2x tedensko.