Apartmaji Ville Kornati v Turističnem naselju Solaris pri Šibeniku

Meridian Sun nudi najem apartmajev Ville Kornati v Turističnem naselju Solaris pri Šibeniku na Hrvaškem. Turistično naselje Solaris se nahaja blizu Šibenika v Severni Dalmaciji na Hrvaškem.

Turistično naselje Solaris pri Šibeniku na Hrvaškem je poznano po dolgi prodnati in peščeni plaži ter borovem gozdu, ki obkroža apartmaje, mobilne hišice in hotele v naselju. Turistično naselje Solaris je idelano za družinske počitnice na morju.

Apartmaji Ville Kornati v Turističnem naselju Solaris

Apartmaji Ville Kornati v Turističnem naselju Solaris pri Šibeniku se nahajajo v borovem gozdičku med 100 in 200 metrov od peščene in prodnate plaže ter zunanjih bazenov. Vsi apartmaji Ville Kornati v Turističnem naselju Solaris pri Šibeniku so opremljene s klimatsko napravo, hladilnikom z zamrzovalnikom v kuhinji, satelitsko televizijo in telefonom, brisačami in posteljnino ter sušilcem za lase.

Apartma Villa Kornati za 2 do 4 osebe

Apartma Villa Kornati za 2 do 4 osebe ima 30 m2 pokrite površine in teraso ali balkon. Apartma Villa Kornati obsega spalnico z dvema ležiščema (pograd), dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dvema ležiščema, kopalnico s tušem in WC-jem, teraso ali balkon. Brisače se menjajo 2x tedensko, posteljnina se menja 2x tedensko.

Apartma Villa Kornati za 2 do 4 osebe v Turističnem naselju Solaris pri Šibeniku je opremljen s spalnico z dvema ležiščema (pograd), kopalnico s tušem in WC-jem, dvema dodatnima ležiščema v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano štirih oseb, satelitsko TV in telefon, hladilnikom z zamrzovalnikom, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.

Apartma Villa Kornati za 3 do 5 oseb

Apartma Villa Kornati za 3 do 5 oseb ima 55 m2 pokrite površine in teraso ali balkon. Apartma Villa Kornati obsega spalnico z dvema ležiščema, spalnico z enim ležiščem ali pogradom in dvema ležiščema, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter enim ali dvema ležiščema, kopalnico s tušem in WC-jem, dve terasi ali balkona. Brisače se menjajo 2x tedensko, posteljnina se menja 2x tedensko.

Apartma Villa Kornati za 3 do 5 osebe v Turističnem naselju Solaris pri Šibeniku je opremljen s spalnico z zakonsko posteljo ali dvema posteljama, s spalnico z enim ležiščem ali z dvema ležiščema (pograd), kopalnico s tušem in WC-jem, enim ali dvema dodatnima ležiščema v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano petih oseb, satelitsko TV in telefon, hladilnikom z zamrzovalnikom, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.

Apartma Villa Kornati za 4 do 7 oseb

Apartma Villa Kornati za 4 do 7 oseb ima 70 m2 pokrite površine in dve terasi ali balkona. Apartma Villa Kornati obsega spalnico z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem za otroka do 12. leta starosti, spalnico z dvema ležiščema, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dvema ležiščema, dve kopalnici s tušem in WC-jem, dve terasi ali balkona. Brisače se menjajo 2x tedensko, posteljnina se menja 2x tedensko.

Apartma Villa Kornati za 4 do 7 oseb v Turističnem naselju Solaris pri Šibeniku je opremljen s spalnico z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem za otroka do 12. leta starosti, spalnico z dvema ležiščema, dve kopalnici s tušem in WC-jem, dvema dodatnima ležiščema v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano sedmih oseb, satelitsko TV in telefon, hladilnikom z zamrzovalnikom, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.