Mobilne hišice v Kampu Park Soline v Biogradu na Moru

Meridian Sun nudi najem mobilnih hišic v Kampu Park Soline v Biogradu na Moru na Hrvaškem. Kamp Park Soline se nahaja blizu Biograda na Moru v Severni Dalmaciji pri Zadru na Hrvaškem. Kamp Park Soline z Biogradom na Moru povezuje pešpot in kolesarska steza ob morju.

Kamp Park Soline v Biogradu na Moru na Hrvaškem je poznan po dolgi prodnati plaži in borovem gozdom. Kamp Park Soline je idelen za družinske počitnice saj mali otroci nujno potrebujejo naravno senco borovega gozda.

Mobilne hišice v Kampu Park Soline

Mobilne hiške v Kampu Park Soline pri Biogradu na Moru se nahajajo v borovem gozdičku med 40 in 250 metrov od prodnate plaže. Vse mobilne hiške v Kampu Park Soline so opremljene s klimatsko napravo, dostopom do interneta, hladilnikom z zamrzovalnikom in aparatom za kuhanje kave, satelitsko televizijo, brisačami in posteljnino ter sušilcem za lase.

Premium mobilna hišica Sunroller Dalmacija za 4 do 6 oseb

Premium mobilna hišica Sunroller Dalmacija za 4 do 6 oseb ima 30,80 m2 pokrite površine in pokrito teraso površine približno 12,50 m2. Premium mobilna hišica obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dvema spalnicama, dvema kopalnicama s tušem in WC-jem, pokrito teraso.

Premium mobilna hišica Sunroller Dalmacija se nahaja 40 m do 80 m od plaže v Kampu Park Soline pri Biogradu na Moru.

Premium mobilna hišica Sunroller Dalmacija v Kampu Park Soline je opremljen s spalnico s francosko posteljo s kopalnico v kateri je tuš kabima in WC, ločeno kopalnico s tušem in WC-jem, splanico s po dvema posteljama, dvema dodatnima ležiščema v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano šestih oseb, satelitsko TV, hladilnikom z zamrzovalnikom, aparatom za kuhanje kave v kuhinji, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.

Mobilna hišica Shelbox Tavolara za 4 do 6 oseb

Mobilna hišica Shelbox Tavolara za 4 do 6 oseb ima 32 m2 pokrite površine in pokrito teraso površine približno 12 m2. Mobilna hišica Shelbox Tavolara obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dvema spalnicama, dvema kopalnicama s tušem in WC-jem, pokrito teraso.

Mobilna hišica Shelbox Tavolara v Kampu Park Soline je opremljen s spalnico s francosko posteljo s kopalnico v kateri je tuš kabima in WC, ločeno kopalnico s tušem in WC-jem, spalnico z dvema ležiščema, dvema dodatnima ležiščema v dnevnem prostoru, klimatsko napravo, kuhinjo in jedilnico opremljeno za prehrano šestih oseb, satelitsko TV, hladilnikom z zamrzovalnikom, aparatom za kuhanje kave v kuhinji, brisačami in posteljnino. V kopalnici je sušilec za lase.